Termeni si Conditii

Intretinere, Garantie

Intretinerea arcului

1.Arcul nu se depoziteaza incordat, sau in pozitie verticala sprijinit pe unul dintre capete

2.Se pastreaza in loc ferit de umezeala, surse de caldura, ori radiatii solare directe

3.Cand efectuati manevrele de tensionare (montarea corzii pe arc) si detensionare( demontarea corzii de pe arc) nu sprijiniti arcul in pamant.

4.Coarda se unge din cand in cand cu ceara de albine pt. a-l putea folosi timp mai indelungat.

5.Niciodata nu eliberati coarda din pozitia de tragere daca nu aveti sageata fixata pe coarda -dry shot-, vibratiile provocate de tragerea "goala" pot rupe arcul sau coarda. Nu intindeti arcul dincolo de limita prevazuta de fabricant.

6.Intotdeauna dupa terminarea sedintei de tragere detensionati arcul, avand grija ca coarda si in special partea matisata a corzii sa nu fie franta, idoita.

7.Nu folositi alte sageti, decat cele care v-au fost recomandate pt. arcul achizitionat.

Garantia si politica de returnare:

Garantia acordata de fabricant este de un an de la data cumpararii arcului, in conditiile folosirii si pastrarii corespunzatoarea a produsului.

Garantia nu se extinde asupra accesoriilor.

Garantia se prelungeste cu timpul scurs de la data preluarii de catre Sagitta Mobilis a produsului defect si pana la data remedierii defectului.

In conditiile respectarii regulilor de folosire si intretinere a arcului durata de viata a acestuia este de min. 5 ani.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, rupturilor elementelor demontabila sau nedemontabile, ori cele datorate socurilor termice, mecanice care nu au fost semnalate la achizitie nu intra sub icidenta garantiei.

Garantia se pierde:

In cazul neprezentarii la solicitarea reparatiei a facturii originale de cumparare a arcului, insotita de certificatul de garantie.

Nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de utilizare si intretinere precizate in instructiunile descrise pe siteul bowhunter.ro,

Produsele prezinta defecte cauzate de socuri, conditii improprii de utilizare, expunere la umiditate, la razele solare la substante chimice sau toxice.

Constatarea ca defectul reclamat se datoreaza vinei cumparatorului.

Modificarea sau interventia in orice fel asupra produsului a persoanelor neautorizate de catre Sagitta Mobilis SRL

Politica de returnare:

Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email info@bowhunter.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.

Nu se pot returna urmatoarelor categorii de produse:

- Produse care prezinta modificari fizice datorate unor lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale

Sagitta Mobilis SRL isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalajul original, accesorii etc. pentru readucerea lor la starea initiala sau taxe administrative de manipulare/ambalare initiala, pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea produsului.

CONFORM ORDONANTEI MAI SUS MENTIONATE, POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR IN TERMEN DE 10 ZILE LUCRATOARE SE APLICA NUMAI PENTRU PERSOANELE FIZICE.